Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Benvenuto, Ospite
Nome Utente Password: Ricordami
  • Pagina:
  • 1

ARGOMENTO: Najveća Pljačka u Povijesti

Najveća Pljačka u Povijesti 10 Anni, 4 Mesi fa #1575

  • teknik
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Messaggi: 535
  • Karma: 0
Najveća Pljačka u Povijesti

Nedjelja, 21.09.2008

U izmjeni originalnog zahtjeva upućenog Capitol Hill-u, strane banke koji imaju veliki promet povezan sa Sjedinjenim Socijalističkim Američkim Državama, moći će zatražiti uvrštenje na listu prisutnih u najvećem socijalističkom događaju u povijesti.
U teoriji, ako se već radi o spašavanju od globalne krize likvidnosti (bankrotu), nema smisla iz njega izostaviti strane banke koje posuđuju novac u Sjedinjenim Socijalističkim Američkim Državama.
Na ovoj listi bi se tako mogli naći Barclays, Credit Suisse, Deutsche Bank, HSBC, Royal Bank of Scotland, UBS i ostalo društvo.

Čini se da je zahtjev nedugo poslije toga postao još fleksibilniji i nejasniji, i da bi se na listi mogla naći i druga imena, po potrebi, a da bi o svemu trebao odlučivati Državni Trezor u dogovoru sa Federalnim Rezervama.

Senator i kandidat Barack Obama, koji podržava koncept spašavanja, izjavio je da što god Kongres odlučio, to mora pomoći gnijezdu.


Sekretar Državnog Trezora Henry Paulson: Strane Banke Se Mogu Korisiti Američkim Planom Za Spašavanje


Strane će se banke moći riješiti svojih problema koristeći Američki plan za spašavanje od 700 milijardi dolara.
Sekretar je opisao i branio ovaj plan kao skup i bolan, ali potreban za stabilizaciju financijskog sistema koji ima sve, osim tla pod nogama.
Trenutna situacija u kojoj se nalazimo najvjerovatnije neće dopustiti nove zajmove, a to nije dobro za Amerikance.
Jako mi je žao poreznih obveznika, izjavio je Paulson.
Paulson je također priznao da će spašavanje privatnih banaka javnim novcem skupo koštati porezne obveznike, ali da to i neće baš biti cijena od 700 milijardi dolara.
Porezni obveznici riskiraju, rekao je za Fox News.
Dodao je da se ovaj plan mora brzo odobriti.

Rekao je i to da Američka Vlada vrši pritiske i na druge zemlje, koje bi trebale napraviti i koristiti se programima sličnim ovom Američkom.
Pošto se radi o globalnom problemu, Paulson se nada da će i ostale zemlje to prihvatiti.


VJERUJ MI I DAJ MI APSOLUTNU KONTROLU.
SVE ĆEMO MI VEĆ SREDITI.
I DA TI NIJE PALO NA PAMET, PRESTATI PLAĆATI RATE SVOG KREDITA I ZATRAŽITI UVRŠTENJE NA NAŠU LISTU!
NAIME, NAMA NISU POTREBNE MILIJARDE, NAMA SU POTRENI TRILIONI I TRILIONI!


Knjiga - G. Edward Griffin: Kreatura sa Jekyll Island-a

Godina - 1994
Pisac - G. Edward Griffin

The Creature From Jekyll Island. From Chapter Two, The Name of the Game is Bailout:

U prijašnjem poglavlju stoji da je grupa sa Jekyll Island-a, koja je osmislila Federalne Rezerve, u stvari stvorila nacionalni kartel u kojem dominiraju najveće banke.
Također, u prijašnjem poglavlju se tvrdi da je primarni cilj tog kartela upotrijebiti Vladu kao sredstvo za prebacivanje neizbježnih gubitaka, sa vlasnika tih banaka na porezne obveznike.

To će uraditi kroz objašnjenje da dužnik više nije u stanju isplaćivati dug, i da će bez intervencije Vlade Američki Narod pretrpjeti strašne posljedice.
Reći će narodu da ne samo da će zavladati nezaposlenost i oskudica, već će doći i do rascijepa na svjetskim tržištima...

Krajnji cilj u korist bankarskom kartelu je da imaju Vladine garancije za kredite koji neće moći biti isplaćeni u budućnosti.
Ovo će se provesti na način da se ubjedi Kongres, da ako se to ne uradi, rezultat će biti velika šteta za ekonomiju i oskudica za narod.

Od tog trenutka na dalje, teret duga je prebačen iz knjiga banaka na leđa poreznih obveznika...
  • Pagina:
  • 1
Tempo generazione pagina: 0.12 secondi