Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Benvenuto, Ospite
Nome Utente Password: Ricordami

Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi?
(1 Online) (1) Ospite
 • Pagina:
 • 1

ARGOMENTO: Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi?

Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi? 9 Anni, 1 Mese fa #2416

 • moreplovac
 • Offline
 • Fresh Boarder
 • Messaggi: 16
 • Karma: 0
Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi?

Često se posvuda po webu može naletjeti na tvrdnje da je Hrvatska totalno korumpirana zemlja.

Da financijska elita stvara novac iz ničeg, to dakako stoji, ali ja sam siguran 100% da mnogi od sumnjivaca ne primaju ni lipe od financijskih moćnika. Toliko lukavi prepredenjaci koji su cijeli svijet porobili, da plaćaju glupane da izigravaju glupane? Nemoguće! Plaćati pametnog čovjeka da izigrava glupana, to je naravno shvatljivo, ali trošiti novac na budalu da bi izigravala budalu, pa to je uzaludno bacanje para.

Zatvorim evo oči i bez po muke vidim Rothschilda kako nulu pretvara u milijardu, ali nikako mi u mislima ne dolazi slika u kojoj spomenuti gospodin pali novac a da od toga nema nikakvu korist.

Toliko je po meni u stvari Hrvatska korumpirana, puno ali zaista puno manje od onoga što se inače smatra.

Re: Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi? 9 Anni, 1 Mese fa #2418

 • roman
 • Offline
 • Gold Boarder
 • Messaggi: 227
 • Karma: 0
Oluja je tamo negdje na dalekoj pučini frajeru potopila brodicu, a on, utapajući se u velikim valovima, umjesto da zadnjim snagama proba dohvatiti pojas za spašavanje, očajničkim pogledom traži padobran.

Moreplovac, daj Bože da u ovome što si gore napisao nema puno istine
Give a man a gun and he can rob a bank, give a man a bank and he can rob the world.
Crom Alternative Currency System

Date li čovjeku pištolj on može opljačkati banku, date li čovjeku banku on je u stanju opljačkati cijeli svijet.
Crom Alternativna Valuta

Date a un uomo una pistola e può rapinare una banca, date a un uomo una banca e può derubare tutto il mondo.
Crom Notizie Alternative

Re: Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi? 9 Anni, 1 Mese fa #2419

Hm, hm, hm...

Kao i svaki drugi zanimljiv i koristan sadržaj koji se pojavi na našim stranicama, onoliko koliko stignem, jučer sam i "Vodič Kroz Lokalne Valute, Platne Sustave I Sustave Razmjena" bacio na Facebook.

Evo komentara u grupi THE ZEITGEIST MOVEMENT - HRVATSKA, Vjenceslav Dumanic:

"okreče mi se želudac od ovakvih ideja.tzm je zadnje mjesto za ovakve gluposti."

Opis grupe THE ZEITGEIST MOVEMENT - HRVATSKA:
Jedna stvar nas sve ujedinjuje: Svi smo mi ovdje jer vjerujemo da ovaj planet treba pozitivne promjene, za nas, za budućnost čovječanstva i za održivu ravnotežu između nas i prirode. Ovo je naša grupa na Hrvatskom jeziku. Ovo je naše mjesto za razmjenu ideja i informacija. Kako možemo učiniti stvari boljima?

Nisam siguran radi li se o istom čovjeku jer je profil kako na Facebooku, tako i na LinkedIn-u skriven, no uputio sam mu poruku s pitanjem je li ovo on:

Politopedia: Vjenceslav Dumanić
Iz Hvara, rođen je 14. lipnja 1975. u Splitu.
Politika - 14. na stranačkoj listi DA-a u 11. izbornoj jedinici za Sabor (2000).
Ostale dužnosti Vjenceslava Dumanića: Restoran MISS PIGGY Hvar, vlasnik.


facebook_vjenceslav-dumanic.jpg
Ultima modifica: 9 Anni, 1 Mese fa Da administrator.

Re: Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi? 9 Anni, 1 Mese fa #2420

Stigla je potvrda, radi se upravo o tom Vjenceslavu Dumaniću. Materijala za debatu o ovoj temi koliko ti srce želi...

Re: Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi? 7 Anni, 1 Mese fa #2906

Re: Koliko Je Hrvatska Zemlja Korumpiranih Ljudi? 3 Anni fa #3273

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

 • Pagina:
 • 1
Tempo generazione pagina: 0.20 secondi