Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Benvenuto, Ospite
Nome Utente Password: Ricordami
  • Pagina:
  • 1

ARGOMENTO: Zakon Broj 1: Živi I Pusti Druge Da Žive

Zakon Broj 1: Živi I Pusti Druge Da Žive 9 Anni, 9 Mesi fa #2095

  • Dejo
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Messaggi: 17
  • Karma: 0
Da li je sloboda mjesto ili ideja? Stanje društva ili stanje uma? Da li sloboda počinje oko nas ili u nama? U današnjem svijetu bitova i bajtova, radio valova, televizijskih signala i laserskih zraka, većina ljudi je hipnotizirana iluzornim izgledom okoliša zaboravljajući da se korijen svake vanjštine hrani onim što leži iznutra.

Da, svijet se mora promijeniti, i to vrlo skoro. No, da bi se to dogodilo, prvo se mi moramo promijeniti. Umjesto da u pasivnom iščekivanju nekog čarobnog rješenja buljimo gore, dole i svuda oko nas; trebamo se suočiti s vlastitim predrasudama i viđenjima. Niti jedno oružje ili zakon nikad neće biti u stanju spriječiti tragedije koje u nedostatku hrabrosti da se ogledamo s vlastitim sklonostima i manama, proživljavamo iz dana u dan. Ne nekakva elita koja parazitira na našoj ovjekovječenoj intencionalnoj dobrovoljnoj neadekvatnosti, mi smo sami oduvijek bili najveća prepreka društvu temeljenom na istinskoj slobodi.

Strah je najveća unutrašnja represivna prepreka. Države ne osvajaju tirani već strah. Pravo i dužnost svakog slobodnog čovjeka je stajati iza svojih uvjerenja; držati ih ispod kreveta i skrivati se u anonimnosti nas ne vodi nikamo. To naravski ne znači da sva naša mišljenja i aktivnosti trebamo svakodenvno izvikivati na javnom trgu, ali ako usred rađanja laži nismo sposobni govoriti istinu; onda nikome nismo od koristi, sebi najmanje. Graditi slobodu i organizirati se u protivljenju korupciji ne znači raditi nešto zabranjeno, Često pričamo o slobodi, ali ako nam nedostaje hrabrosti podržavati je iz prvih redova, onda je naša budućnost zapečaćena...

Svrha ovih nekoliko redaka teksta nije osramotiti one koji i dalje ostaju neaktivni, već raspršiti maglu koja teži okruživanju svakog novoizraslog pokreta otpora totalitarnoj strahovladi. Tražimo vitezove lidere, brze solucije, pa čak i čuda koja će nas spasiti od onog od čega se najviše grozimo: nepobitne činjenice da sami krojimo svoju sudbinu. Mi smo ti koji kroz izbor između slobode i ropstva, blagostanja i bijede, izražavaju kvalitetu unutrašnjeg bića i materijalno oblikuju dušu.

Re: Zakon Broj 1: Živi I Pusti Druge Da Žive 7 Anni, 1 Mese fa #2905

Re: Zakon Broj 1: Živi I Pusti Druge Da Žive 3 Anni fa #3272

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

  • Pagina:
  • 1
Tempo generazione pagina: 0.24 secondi