Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Bez Znanja Suverenog Naroda: Ljudski Život - Socijalni Slučaj
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Bez Znanja Suverenog Naroda: Ljudski Život - Socijalni Slučaj

Bez Znanja Suverenog Naroda: Ljudski Život - Socijalni Slučaj 10 years, 3 months ago #1885

  • zima
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Bez znanja suverenog naroda, ljudski je život pretvoren u socijalni slučaj.

Sjećate li se propagande kroz koju je obavljeno uvođenje eura kao službenog novca Starog kontinenta? "Mijenja se samo valuta, sve drugo ostaje isto".

Jedinstvena valuta, sada, samo nekoliko godina od njenog uvođenja u optjecaj, pokazala se kao prevara promovirana na širokoj skali. Što se danas može kupiti sa pedeset eura? I kakav je to život?

I dok je ova vrsta propagande s jedne strane odjekivala u ušima, s druge strane su potekle rijeke krvi. Narodi su se pod video nadzorom probudili unutar uskog manevarskog prostora ograđenog bodljikavom žicom, opkoljeni stražarima odjevenim u crno. I onda je došla ekonomska kriza, a sa krizom i međusobna mržnja. I upravo je to ono što žele veliki paraziti čovječanstva, bankari i guverneri središnjih banaka. Oni su napravili temelje, a mi smo izgradili sve ostalo. I tek sad na licu mjesta tu gdje jesmo opažamo da nešto fali. Naša subota i nedjelja.

Kako do boljeg sutra?
Odlučio sam ne odgovoriti direktno ovdje na to pitanje jer smatram da ćeš ako si intuirao kakvu ogromnu razliku za suvereni narod predstavlja imati ustanovu nadležnu za izdavanje novca u privatnim ili javnim rukama, umjesto da tradicionalno to slušaš od drugih; ovog puta sam nastojati saznati više o povijesnim, političkim i ljudskim činjenicama koje su nas dovele do sadašnje katastrofalne situacije.

Samo se kroz direktno razumijevanje mogu preskočiti dogmatske paradigme iza kojih je duboko zakopana istina i probuditi želja za oslobođenjem od ropstva.

Ugodno surfanje i istraživanje na teme novac i monetarna suverenost...

Novac, Banka I Financijska Enigma Monetarnog Sustava
Diktatura Neznanja I Ignorancije
Mentalna Higijena I Novac
Ako je zima nije lav, ne boji se tko je zdrav.
Last Edit: 10 years, 3 months ago by zima.

Re: Bez Znanja Suverenog Naroda: Ljudski Život - Socijalni Slučaj 7 years, 3 months ago #2910

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds